Rakenna oma rantasi

Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa ilmainen katselmus rantaanne. Suunnitellaan yhdessä unelmienne rantaratkaisu!

Kuinka arvokas rantasi sinulle on? Suomalainen käyttää paljon aikaa ja rahaa esimerkiksi kesämökkinsä kunnossapitoon – onhan se olennainen osa elämäämme. Miksei siis tehdä rantaympäristöstä viihtyisä, niin kuin huolehdimme asunnoistamme, autoistamme ja veneistämmekin? Rannan kunnollinen rakentaminen kohottaa tontin ja sillä olevan kiinteistö arvoa tuntuvasti. Lisäksi yksityisen henkilön on mahdollista saada suoritettavasta työstä kotitalousvähennys, joka laskee kustannuksia.

Me tarjoamme kokonaisratkaisun eli hoidamme rantasi ja piha-alueesi kuntoon kerralla, jotta sinun ei tarvitse murehtia.  Rantaa suunnitellessa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon muutamia asioita. Ammattilaisen kanssa tehty suunnitelma johtaa aina parhaaseen tulokseen, sillä hän osaa arvioida oikeat ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Alle on koottu muutamia tärkeitä seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon kun suunnittelemme Sinun rantasi:

·         Mikä on rantanne käyttötarkoitus?

·         Kuinka suuri on mahdollinen ruoppausalue? Onko tontilla tilaa nostaa ruoppausmassoja maihin?

·         Onko rannassa jo laituria? Jos on, sopiiko se kunnoltaan uuden rannan käyttötarkoituksiin?

·         Käyttävätkö lapset rantaa

·         Onko ranta altis tuulille ja koville keleille, kulkeeko läheltä iso laivaväylä? Sulavatko jäät paikalleen vai ahtavatko ne kohti rantaa?

·         Kuinka veneen kiinnitys hoidetaan, onko tarvetta poijulle?

·         Onko tarvetta viherrakentamiselle; pihalle nurmea tai kivetystä?

·         Kaipaako mökkisi kunnostusta tai esimerkiksi uutta terassia?

Näissäkin kysymyksissä ammattilaisemme osaavat auttaa ja neuvoa. Voit ottaa helposti yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Rastita siihen kohtia, jotka ovat Sinulle olennaisia matkallasi rantaunelmaasi kohden. Täten meidän on helpompi arvioida kohdetta ja kertoa tarkemmin arviomme. Voit myös halutessasi liittää kuvan mukaan, niin näemme omin silmin, mistä on kyse.

Olen kiinostunut saamaan ilmaisen arvion seuraavista töistä

Yhteystiedot
Lisätiedot